Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Johtajan onnistumistarina #coachingvaikuttaa

Johtajan onnistumistarina

Coachasin kokenutta ja pätevää johtajaa, jonka oli vaikea löytää työmotivaatiota ja iloa uudessa organisaatiossa. Tehtävät, jotka olivat aiemmin hänen taitotasolleen tuttuja ja rutiininomaisia, eivät tahtoneet enää millään edistyä.

Jossain vaiheessa coachausta johtaja oivalsi, että edellisessä paikassa ollut työpaikan ankeuttaja nakersi edelleen hänen fiilistään (ankeuttajan toiminta johti tilanteeseen, jossa johtaja savustettiin ulos).

Coachauksessa katsomme yleensä asioita nykyhetkestä tulevaisuuteen. Johtaja kuitenkin pyysi, että tekisimme seuraavalla coachaus-kerralla "tyhjän tuolin harjoituksen". Silloin hän saisi mahdollisuuden kertoa ankeuttajalle asiat, joiden sanomiseen hänelle ei ollut annettu tilaisuutta.

Olin seuraavalla kerralla valmistautunut harjoitukseen ja ylimääräinen tuoli oli otettu esille. Johtajan tullessa sisään, hän loisti aivan uudella tavalla. Olin innostuneen häkeltynyt hänen positiivisesta muutoksestaan. Hän kertoi jo suorittaneen harjoituksen omassa mielessään ja tehneen rauhan ankeuttajan kanssa! Tilanteen hyväksyminen, irti päästäminen ja anteeksi antaminen antoivat hänelle rauhan ja itsevarmuuden löytää oma osaamisensa uudestaan sekä päästä käsiksi työmotivaatioon ja iloon! WAU!!!

Joskus onnistumiset ovat todella pieniä juttuja jotka voi johtaa isoihin positiivisiin muutoksiin. Johtajan tarina on inspiroiva esimerkki siitä, että meissä on jo viisautta ja potentiaalia nousta kuopasta kohti uutta kukoistusta!

Johtajan kuulumiset nyt puoli vuotta coaching-prosessin jälkeen:

"Minulle kuuluu erittäin upeaa, tämä kevät on ollut aivan uudenlainen kuin vuosi sitten! Työnilo ja innostus uuden tekemiseen, jonka luulin jo kadottaneeni, on palannut. Vaikuttajatehtävä löytyi aivan yllättäen ihan läheltä ja odottamatta. Uskon positiivisten valmennushetkiemme olleen erityisasemassa siinä, että vanhan ja koetun pettymyksen sai käsitellä ja sen jälkeen vaihe vaiheelta hylätä. Tämän negatiivisen tunnelastin pudottaminen ja tulevaisuusorientoitunut työskentely vapautti mielen energiat uusien mahdollisuuksien havainnointiin. Näin tapahtui ainakin minulle ja siitä olen sinulle, Aleksi-matkakumppani, kiitollinen. Olit ihminen oikeassa paikassa, oikealla asenteella ja oikeilla kysymyksillä. Sitä vuorovaikutusta on valmennus parhaimmillaan."

WAU!!! On merkityksellistä ja upeaa olla mukana tällaisissa onnistumistarinoissa! #coachingvaikuttaa

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.