Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

 

aleksi_nlp

MITÄ ON NLP?

NLP (Neuro Linguistic Programming) on tehokas keino päästä parempiin tuloksiin ja nauttia elämästä enemmän. NLP antaa toimivia välineitä muun muassa henkilökohtaisten tavoitteiden asettamiseen, pelkojen poistamiseen, huippu-urheilijoiden henkiseen valmennukseen, esiintymistaitojen kehittämiseen, liike-elämän johtajien valmentamiseen ja moniin muihin haasteisiin käyttäytymisen muovaamisen sekä itsensä kehittämisen alueilla.

NLP on mielen muokkaamisen toimiva työkalu. Alkunsa se sai 1970-luvun alussa, kun Richard Bandlerin totesi psykologisten terapiamuotojen vaillinaisen tehon tarjoa apua sitä tarvitseville ihmisille. Bandler ryhtyi tutkimaan John Grinderin kanssa positiivisia tuloksia aikaan saavia terapeutteja ja mallintamaan heidän onnistumisiaan.

Bandler ja Grinder lähtivät mallintamaan myös muita omien alojensa huippuosaajia olympiaurheilijoista taiteilijoihin. He huomasivat, että yhteistä näille huippuosaajille olivat mielen strategiat, joita voidaan mallintaa ja opettaa myös muille ihmisille. Ihmisten aivojen toiminnasta löydettiin joukko toimivia tekniikoita, joita käyttäen ajatukset on mahdollista valjastaa tarkoituksenmukaisempaan käyttöön.

Aleksi ohjaa useita erilaisia yhden päivän NLP-valmennuksia yrityksille.
 

LINKKEJÄ

NLP Institutes
NLP Trainers
NLP Links

Roger Bannister, haamumaili / uskomukset
GROW -malli
SMART -tavoitteet
Verkkokauppa


Lähde: Flow Mentaalivalmennus, Aleksin NLP-yhteistyökumppani.