Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

PALVELUVALIKOIMA

Coaching, lyhytterapia, työnohjaus, mindfulness-koulutukset ja valmennustyöpajat sopivat työelämän ryhmille ja yksilöille sekä yksityishenkilöille. Nämä menetelmät auttavat ihmisiä löytämään luontaiset vahvuutensa sekä luomaan elämäänsä/työhönsä motivoivamman, aidomman ja tasapainoisemman suunnan.

Palveluista hyötyvät henkilöt, jotka haluavat parantaa uusiutumiskykyään, vuorovaikutus-, tietoisuus- tai tunnetaitojaan sekä työsuoritustaan (mm. työn imu ja flow). Stressin, epäonnistumisten, esiintymisjännityksen tai jaksamattomuuden selättämiseen löytyy myös keinoja!

Tapaamiset onnistuu etänä, asiakkaan tiloissa tai Lauttasaaren valmennustilassa.

KOKEILE ILMAISEKSI! Coaching / ratkaisukeskeinen lyhytterapia / työnohjaus -varauskalenteri.

Mindfulness-verkkokurssit löydät täältä.

Mikäli et löydä juuri sinulle sopivaa palvelua, ota yhteyttä, niin räätälöidään tavoitteisiisi ja tarpeisiisi sopiva paketti.mindfulness


MINDFULNESS

Mindfulness-valmennuksessa vahvistetaan valmennettavan tietoisuutta ja taitoa nauttia käsillä olevasta hetkestä keskittyneenä. Onnistumisessa ja tulosten luomisessa hyödynnetään läsnäolon voimaa. Innostavat valmennukset antavat asiakkaille työkaluja viedä uudet oivallukset jokapäiväiseen käytäntöön.
coaching


COACHING

Coachina Aleksi noudattaa ICF:n (International Coach Federation) ydintaitoja, jotka luovat luottamukselliset ja tehokkaat raamit coaching-suhteelle. Coachingin tarkoituksena on kulkea coachattavan rinnalla ja mahdollistaa asiakkaan oman viisauden ja potentiaalin esiin pääseminen. Coaching syventää luontaisia vahvuuksia, jotka antavat energiaa sekä keinoja mennä kohti unelmia ja tavoitteita.
Kokeile ilmaiseksi! Coaching-varauskalenteri.
tyonohjaus


TYÖNOHJAUS

Työnohjauksessa etsitään omaan työhön ja työrooliin uusia näkökulmia luottamuksellisessa vuorovaikutuksessa. Ohjattava oppii jäsentämään omaa ammatti-identiteettiään ja sitä kautta kehittymään työssään. Työnohjauksen kysymyksiin perustuva metodi tuo apua myös stressinhallintaan toimien käänteentekevänä ja uudistavana apuna kuluttavassa tilanteessa olevalle tai muutosta kaipaavalle työntekijälle. Aleksi on Suomen työnohjaajat ry:n koulutussuositusten mukaisesti koulutettu ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry).
Kokeile ilmaiseksi! Ratkaisukeskeinen työnohjaus -varauskalenteri.

YRITYKSILLE
 • Yksilötyönohjaus
 • Ryhmätyönohjaus
 • Tiimityönohjaus
 • Firstbeat Hyvinvointianalyysi
YKSITYISILLE

Ota yhteyttä ja räätälöidään tavoitteisiisi ja tarpeisiisi sopiva paketti.
luennotjavalmennukset


LUENNOT JA VALMENNUKSET

Innostuksen liekin syttyessä yleisön silmissä Aleksi tietää onnistuneensa! Luennoilla, valmennustyöpajoissa ja kursseilla edistetään positiivista vireystilaa, joka avaa aistit luoville onnistumis- ja ratkaisumahdollisuuksille. Tällöin toteutuu positiivinen itseään ruokkiva kierre: hyvä fiilis tuo onnistumisia, mikä lisää hyvää fiilistä ja lisää onnistumisia! Pidemmät työhyvinvointiprosessit räätälöidään tapauskohtaisesti. Keynote Speaking in english - sure thing!

YRITYKSILLE

 Luennot ja valmennus-työpajat (1h – 2 pv):

URHEILIJOILLE
 • Samat kuin yrityksille
 • Psyykkisen urheiluvalmennuksen perusteet
 • Reiki-hoito
 • Lisää aiheita
YKSITYISILLE
 • NLP Practitioner ja Master Practitioner -kurssit
 • Naurujooga
 • Reiki-hoitoVALMENNUSTA KOHTI HUIPPUA!


Työskentele kanssani